I ovog leta Autoprevoz Čačak Vas vozi do crnogorskog primorja

12-06-2018

Ukoliko ove godine imate u planu da posetite crnogorsko primorije, najudobniji i najjeftiniji način da stignete do željene destinacije je korišćenjem naših usluga.

Linija do Budve, Tivta, Kotora i Herceg Novog počinje da saobraća od 15.06 u terminu od 18:30. Od 1.07. naši sugrađani moći će da koriste i liniju koja povezuje Čačak sa Petrovcem, Sutomorem i Barom, a polasci su predviđeni od 21:20.

O redovima vožnje i cenovnicima infromacije je moguće dobiti putem sajta ili na Autobuskoj stanici (063/635-957).

Autoprevoz Čačak više od godinu dana svojim putnicima daje mogućnost online kupovine karata sa posebnim popustima. Svi oni koji se opredele da kartu za Crnu Goru kupe putem sajta www.autoprevoz-cacak.rs moći će da ostvare popust od 20%! Karte se kupuju za tačno određeni polazak, a najkasnije 24h pre polaska. U slučaju da zbog obaveza morate da otkažete Vaše putovanje, ili pak ukoliko rešite da produžite Vaš odmor, korekciju datuma ili otkazivanje karte moguće je takođe odraditi online putem u par jednostavnih koraka.

Novina kada je reč u online prodaji karata je i mogućnost plaćanja na tri mesečne rate za sve iznose preko 3000rsd. Ukoliko imate kreditnu karticu Banke Intesa, potrebno je prilikom izbora metoda plaćanja da se opredelite za opciju „credit/debit card“. Nakon što unesete prvih 5 cifara Vaše kartice, pojaviće Vam se ikonica sa mogućnošću da izaberete da Vašu kartu platite odjendom ili na 2, ondosno 3 rate.